Netværket for fagfolk med ansvar for sikring og sikkerhed

Baggrund

ASIS Danmark er en del af ASIS International som har mere end 38.000 medlemmer – fagfolk med ansvar for sikring og sikkerhed. I Danmark er vi mere end 60 medlemmer.

Vi har været etableret som netværksorganisation i Danmark i mere end 25 år og vore medlemmer repræsenterer en bred faglighed – en faglighed som aktivt deles i netværket mellem medlemmerne.

Bestyrelsen består af personer der professionelt arbejder med sikring og sikkerhed fra eksempelvis SIEMENS, VASIK, ARKEN, ASSOLUTIONS, TERMA, Circle K, G4S og DBI.

ASIS er såvel nationalt som internationalt involveret i mange spændende projekter og er med til, at præge udviklingen indenfor branchen og branchestandarder

 

Fordele

Som medlem af ASIS får du blandt andet følgende:

  • Adgang til fagfolk med mulighed sparring og netværk
  • Medlemsmøder med indlæg fra nationale og internationale eksperter
  • Mulighed for at præge en branche i en spændende udvikling

Medlemskab af ASIS International koster 195 USD og 800 kr. til ASIS Danmark.

 

Vort ønske

I dag er vi primært ”fagnørder” der er full-time beskæftiget med sikring og sikkerhed.

Vi har et ønske om i en større udstrækning, at være en ressource og netværk for alle virksomheder og personer der arbejder indenfor fagområdet – uanset om det er en deltidsopgave eller man er studerende indenfor risikostyring eller lignende.

Rigtigt mange har behov for viden indenfor sikring og forebyggelse hvor det traditionelt kan være svært at få viden – ASIS er netværket.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder alle interesserede, som beskæftiger sig professionelt med sikring og sikkerhed, at deltage som gæst til ASIS Danmarks møder resten af 2018. På møderne behandler vi aktuelle emner og du vil få mulighed for at netværke.

Du bliver registreret som det vi kalder ”gæstemedlem” og får ultimo 2018 mulighed for at melde dig ind i netværket.

 

Bliv medlem

Interesserede skal rette henvendelse til sekretæren for ASIS Danmark på medlemmer@asisdanmark.dk

Vi glæder os til at se dig.

 


Jeg har været medlem af ASIS i næsten 20 år og har her igennem opbygget store dele af mit brancherelaterede netværk og faglighed. Det er kraftigt medvirkende til at vi i Howeni Eurosafe har vor markedsposition.

Steen Brahe Bonke
CEO Howeni Eurosafe A/S


Jeg har været medlem af ASIS i over 20 år og kommer oprindeligt fra Politiet.
ASIS har betydet meget for Novo Nordisk A/S og mit arbejde som sikrings-og sikkerhedsansvarlig såvel nationalt som internationalt. Jeg bruger netværket aktivt.

Kaj Møller
Corporate Security Manager (ret.)
Corporate Risk Management
Novo Nordisk A/S


Jeg har været medlem af ASIS i snart 5 år. ASIS har været med til at sikre at jeg har et netværk som jeg bruger aktivt hvor jeg ellers kunne stå alene med problemstillingerne. Jeg har været medlem af ASIS Danmark bestyrelsen i 2 år.

Karin Grønlund Jakobsen
Danmarks Tekniske Universitet